Service & Onderhoud

Onderhoudsbeurt

onderhoudsbeurt

Vertrouwen in je auto is erg belangrijk. Veiligheid staat daarbij voorop. Wij onderscheiden ons met een nieuw onderhoudsprogramma. Samen met onze service-adviseurs bepaal je welk onderhoud het beste past bij je Dacia. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Dacia-onderdelen. Daarnaast bieden wij je vooraf transparantie in de prijzen.


Olie verversbeurt vanaf €130,-

Om ervoor te zorgen dat de motor van je Dacia topprestaties blijft leveren, is het uitvoeren van een olieverversbeurt een minimale vereiste. Tijdens de olieverversbeurt worden de volgende handelingen uitgevoerd: het vervangen van de olie + het vervangen van de oliefilter, het controleren van de verlichting en banden + het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Ideaal wanneer je weinig kilometers per jaar rijdt. De service-adviseur kan je voorzien van een advies of deze basis beurt voor het gebruik van je auto voldoende is.

dacia in garage voor onderhoudsbeurt

Budgetbeurt vanaf €195,-

De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Dacia Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo worden bij de Budgetbeurt bijvoorbeeld ook de vitale onderdelen zoals uitlaat, accu, schokdempers en remmen nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld indien nodig.

Dacia Onderhoudsbeurt vanaf €235,-

Bij de Dacia Onderhoudsbeurt wordt je auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt worden onder andere ook de volgende punten gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. De elektronica wordt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tenslotte maakt de monteur een proefrit met je auto om er zeker van te zijn dat je weer veilig de weg op kunt.  Wanneer je Dacia APK gekeurd moet worden, dan is deze keuring in combinatie met een Dacia Onderhoudsbeurt gratis*.

onderhoudsprijzen

Maak een afspraak