sandero stepway

Sandero Stepway

Rijklaar vanaf
€18.190,-
stepway voorzijde

De robuuste en veelzijdige crossover

De Stepway heeft een indrukwekkend en stoer silhouet, vloeiende horizontale lijnen, nieuwe Y-vormige LED-verlichting en een grote bodemspeling. Het volledig vernieuwd design heeft nog steeds de kenmerkende crossoverstijl. Ga heerlijk in het multifunctionele en ruime interieur zitten en beleef je volgende avontuur in alle comfort.

Gebruiksvriendelijk interieur met veelzijdige functies

bagageruimte

Verstelbare bagageruimte

Er is enorm veel ruimte voor spullen achterin. Klap de achterbank neer en profiteer van nog meer.

dakdragers

Modulaire dakdragers

Fiets vervoeren of dakkofferplaatsen? De ingenieuze, ruimtebesparende modulaire dakdragers zijn te veranderen in dakdragers op langsdragers.

handsfree key

Handsfree card

Je hoeft nooit zoeken naar je autosleutels. Je auto vergrendelen, ontgrendelen en de motor starten: alles gaat eenvoudiger met de Handsfree Card.

slimme opbergvakken

Slimme opbergvakken

De middenconsole in de nieuwe Sandero Stepway is voorzien van verschillende handige opbergvakken.

Moderne technologie

sandero media display

Media Control en de Dacia Media Control-app

Met het nieuwe Media Control System met radio, Bluetooth®-telefoonverbinding en ingebouwd display op het 3,5" scherm kun je je audiosysteem bedienen vanaf het stuur. De Dacia Media Control-app heeft eenvoudig toegang tot je favoriete navigatiesysteem via je telefoon.

sandero media display

Media Display

Gemakkelijk je favoriete app's openen op het 8" touchscherm. Ook de mogelijkheid om je telefoon op het display weer te geven via USB én een perfect geluid via de 4 ingebouwde speakers.

Compatibel met Android Auto™ en Apple CarPlay™. 

sandero media display

Media Nav*

Houd je ogen op de weg en vind alle informatie die je nodig hebt op het grote 8" touchscreen met de mogelijkheid om draadloos je smartphone te koppelen. Telefoon, radio, GPS-navigatie, multimedia, etc. Verbind je smartphone eenvoudig via de Bluetooth®-aansluiting of via de jack- en USB-aansluitingen. Ervaar de topgeluidskwaliteit van de 6 ingebouwde luidsprekers.

Rijhulpsystemen en veiligheid

Hill Assist
Blind Spot Warning
sandero parkeersensoren en achteruitrijcamera
noodstopbekrachtiging
sandero airbags

Afmetingen

afmetingen stepway
stepway bi-fuel

Dacia Bi-Fuel

De nieuwe Sandero is ook verkrijgbaar als Bi-Fuel. Deze modellen starten op benzine en schakelen dan automatisch over op LPG (Liquified Petroleum Gas). Op deze manier kun je direct geld gaan besparen. Want elke kilometer die jij rijdt, scheelt uiteindelijk in de kosten. Vanaf 5.000 kilometer per jaar rijd je voordeliger in een Renault Bi-Fuel model. Zeker als je veel kilometers moet maken, is het dus zeer aantrekkelijk.

Offerte aanvragen

km