De voordelen van Dacia Flex Lease

zakelijk financieren

Direct je financiering regelen

  • Flex Financial Premium | 2 services
  • Flex Financial Smart  | 1 service
  • Flex Financial Essential | zonder services 

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is bij uitstek geschikt voor het MKB en voor ZZP’ers. Met Financial Lease ben je economisch eigenaar en de auto komt op de bedrijfsbalans te staan. Hierdoor maak je optimaal gebruik van fiscale voordelen, zoals btw-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek. Het gefinancierde bedrag betaal je in gelijke maandelijkse termijnen terug. Aan het einde van de Financial Lease overeenkomst ben je volledig eigenaar van de auto. Je beslist zelf of je deze Dacia houdt of dat u de auto inruilt voor een nieuwe Dacia.

De maandtermijn bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Overige kosten - zoals reparaties, onderhoud, vervanging van banden en bijvoorbeeld de autoverzekering - zijn niet inbegrepen in dit bedrag. 

zakelijk financieren

Wat zijn services?

Met de aanschaf van services in combinatie met een financiering, profiteer je van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente. Met de service GarantiePlus verleng je de garantie van jouw Dacia én heb je pechhulp in heel Europa. Met het My Revision onderhoudscontract sta je nooit voor onverwachte kosten voor onderhoudsbeurten. Gedurende het onderhoudscontract zijn de reguliere onderhoudsbeurten gedekt.  

Je kiest zelf of je de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als je services meefinanciert wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

Alles bij de Kempenaar Dacia

Kempenaar Dacia is je centrale aanspreekpunt voor alles rondom de auto. Zo heb je alles onder één dak. Dat is wel zo efficiënt en gemakkelijk. Dacia Business Finance: Duidelijk dichtbij! 

uitstel van betaling

Slimme ondernemers vragen uitstel van betaling bij Dacia

Jij als ondernemer kunt altijd rekenen op Dacia. En helemaal in deze onzekere tijden. Want wij maken wérk van financieringen. Met de ‘Dacia Flex Financial Lease Premium 0,9% inclusief 2 services’ krijgt iedere ZZP’er of MKB’er van ons de mogelijkheid op uitstel van betaling. De eerste 3 maanden betaal je dan geen maandaflossingen. Deze aflossingen worden namelijk eerlijk verspreid over alle andere, latere maanden. Zo staan wij klaar voor jou, en jij voor al je klanten. Met jouw nieuwe Dacia. Interesse in deze aantrekkelijke deal? Vraag dan direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam