Particulier: Tijdelijk 5 jaar garantie op een nieuwe Dacia Bi-Fuel

Bi-Fuel modellen rijden veilig en voordelig op het schonere LPG. Een Bi-Fuel model is al voordeliger vanaf 6.000 kilometer per jaar en zorgt voor een lagere CO2-uitstoot.

Op de Bi-Fuel modellen Sandero en Duster krijg je nu 2 jaar verlengde garantie.

Dat betekent 5 jaar lang geen onverwachte garantiekosten en daardoor 5 jaar lang maximale zekerheid. Zo worden de garantiewerkzaamheden altijd uitgevoerd door ons en bij herstel gebruiken zij alleen echte Dacia-onderdelen. Koop jij een nieuwe Dacia Sandero of Duster Bi-Fuel? Dan profiteer jij van éxtra zekerheid. En daarnaast ontvang je kosteloos Dacia Route Service in (bijna) geheel Europa.

Dacia Bifuel

Bi-Fuel

De Bi-Fuel modellen starten op benzine en schakelen dan automatisch over op LPG. Op deze manier kun je direct geld gaan besparen. Want elke kilometer die jij rijdt, scheelt uiteindelijk in de kosten. Vanaf 5.000 kilometer per jaar rijd je voordeliger in een Renault Bi-Fuel model. Zeker als je veel kilometers moet maken, is het dus zeer aantrekkelijk.

Een Bi-Fuel model rijdt super!

LPG-auto's (de Bi-Fuel-modellen) zijn niet hetzelfde als hybride elektrische auto's. Bi-Fuel-modellen worden uitgerust met een systeem met 2 tanks: 1 voor benzine en 1 voor LPG. De LPG-tank bevindt zich in de ruimte waar je normaal het reservewiel terug zou vinden. Zo blijft het volume van de bagageruimte behouden. De tank kan worden gevuld via een opening achter de tankklep.

LPG-auto's zijn voorzien van een anti-terugstroomklep. Daarnaast hebben deze modellen ook een apparaat om het vullen bij 80% automatisch te stoppen. Daarnaast hebben ze ook een overstromingsklep en een drukveiligheidsklep voor extra veilig gebruik.

De auto rijdt perfect op zowel benzine als LPG en er kan automatisch tussen de 2 brandstoffen worden geschakeld als één van de tanks leeg is. Je kunt met een handige schakelaar zelf kiezen welke brandstof je wilt gebruiken.

dacia bifuel

De voordelen van Dacia Bi-Fuel modellen op een rij

  • Rijden op LPG is supervoordelig
  • Aanschafprijs lager dan standaard benzine-uitvoering
  • Omslagpunt goedkoper rijden ligt al bij 6.000 km per jaar
  • Zeer grote actieradius door een benzine én een LPG-tank
  • Lagere CO2-emissie
  • LPG-tank zit op plek reservewiel, dus geen verlies bagageruimte
  • Garantie 3 jaar of 100.000 km 
  • Bi-Fuel modellen worden snel geleverd door de Dacia-dealer